Saturday, November 14, 2009


tada!!!!
cheese cake tok makan2 order by mkck umi tok wedding anak die
sungguh menduga kesabaran...
x penah sy wat cheese cke x jadi,tbe2 pulak kali ni x jadi
x tau la mane silapnye...
so,buat tok kali yg ke 2 jd...hehehe
yg x bape jd tu, wat tok makan kat umah je la
sedap je hahha....
deco untuk cheese cke memang sy wat simple je sebab cheese cke itself dah heavy
so x nak menambah2 lagi keheavian nye
n biase la..."cheese cke lg enak di makan begitu saja"(mcm lg gardenia tu) hahha

1 comment:

mFaiz said...

bkn bunge id0p kan...?
klu mau pkai rose2 yg id0p buleh...?
bkn lah si roset aida nih!